Mina tjänster  

Johanna Skalman Skidor jobbar efter varje individs önskemål och vill inspirera till skidglädje utan att prestige spelar roll. Du är välkommen precis som du är och därifrån utvecklas du efter dina personliga mål och möjligheter

Plats:  Åre, Östersund. 

 

Personlig Teknikträning

För dig som vill ha teknikträning vid ett specifikt tillfälle där du får utvecklas som skidåkare eller få en upplevelse för natur och längdskidor. En privatlektion läggs upp efter dina mål och jag hjälper dig att utvecklas efter dina egna förutsättningar. Jag rekommenderar att ni är mellan 1-4 stycken per tillfälle för att alla ska hinna få personlig feedback. 

En tekniklektion i klassisk stil lägger vi störst fokus på Stakning, stakning med frånskjut och diagonalåkning, men vi går även igenom saxning och utförsåkning. Ni väljer själva om ni vill gå igenom alla delar eller lägga mer fokus på några av dem. I en tekniklektion i skate går vi igenom de fem växlarna.

1 timmes PT 599kr och 200kr för varje extra person

1,5 timmes PT 750kr och 200kr för varje extra person

Eventträffar
För dig som vill träffa likasinnande vid ett specifikt tillfälle och utvecklas som skidåkare. Eventträffarna håller på i 1,5h, vi är ca 8-10 stycken per tillfälle och det finns ett event per månad i Åre under vintersäsongen. Varje eventträff har en specifik inriktning som t.ex. stakning eller diagonalåkning. Information om de specifika eventen och hur du anmäler dig finns på facebooksidan: Johannaskalmanskidor

Företag
Företag kan även boka mig som teknikcoach. Vi kommer tillsammans fram till ett bra koncept för teknikträning vid ett tillfälle. 

Kontakta mig gärna för mer information eller övriga samarbeten!
info@johannaskalmanskidor.se

Betalning sker via swish eller bankgiro.